Споделен хостинг

Споделен хостинг за Вашия успешен онлайн проект - ултра бърз NVMe SSD хостинг и надеждна инфраструктура за максимална защита и бързина.

 

Имаме перфектното Хостинг решение за теб!

Защо да изберете maxhost.bg?

  • cPanel контролен панел

  • Softaculous auto-installer

  • 24/7 Онлайн

  • Безплатен SSL

  • Безплатен уебсайт трансфер

  • Безплатна инсталация

  • Архивирани копия

  • DDoS защита

  • Кеширане с CloudFlare CDN

  • Ruby-on-Rails

  • Множество PHP версии

  • FFMPEG

Споделен Хостинг

Лесен за управление, удобен и с още повече функции cPanel контролен панел

Б лагодарение на своята удобна и богата функционалност, cPanel е най-популярният и предпочитан контролен панел. Той предоставя на потребителите всичко необходимо за управлението на хостинг акаунта, уебсайта, имейлите, бази данни, инсталации на скриптове с един клик, детайлни статистики, оптимизации,защити и други. Нашият специализиран технически екип допълнително е персонализирал инструментите в cPanel, за да стане още по-лесен за управление, по-достъпен и по-удобен на клиентите ни.
Споделен Хостинг

Softaculous Автоматичен инсталатор на скриптове

S oftaculous auto-installer e aвтоматичен инсталатор и поддържа над триста и петдесет безплатни апликации с отворен код. Нашите клиенти могат да избират не само най-популярните приложения като Joomla, WordPress, PrestaShop, OpenCart, Drupal или Magento, но и огромен брой други, по-непопулярни апликации, за които се изискват специфични настройки, които ние сме интегрирали в нашите споделени хостинг среди. По-голямата част от тях могат да бъдат инсталирани автоматично, с няколко клика.Това позволява бързо и с лекота да създадете своя сайт, онлайн магазин, галерия, форум и други. Нещо повече, нашите опитни техници разработват допълнителни модули, плъгини и шаблони за повечето популярни приложения, до които всеки наш клиент има достъп.
Споделен Хостинг

24/7 Експертно обслужване

В секи, който се е занимавал с хостинг, знае от какво огромно значение е добрата поддръжка. Нашият богат и дългогодишен опит е доказал, че надеждният хардуер и усъвършенстваният софтуер, макар и изключително важни, не са единствените фактори за перфектната хостинг услуга. Ежемесeчните наши проучвания за качесво показват, че клиентската удовлетвореност се измерва право пропорционално с бързината, точността и адекватността на получените отговори от нашия отдел за обслужване на клиенти . Ние знаем какво е важно за добрия хостинг. Нашата основна цел са щастливите клиенти с успешни онлайн бизнеси и уебсайтове. Ние не просто предлагаме хостинг услуга на клиента, а се грижим за него и неговия сайт. За целта имаме 5 отдела, отговарящи за различните клиентски нужди - грижа за клиентите за всички общи запитвания, опитен технически персонал, системна администрация, билинг отдел и отдел продажби. Тази оптимизация на работата води до по-бързо разрешаване на всички въпроси на клиентите. Всеки член на нашия екип преминава специализирано обучение, провеждано от хора с дългогодишен опит в световни хостинг компании. Основната ни цел са щастливите клиенти, бързо обслужени, получили адекватни отговори и разрешения на въпроси от всякакво естество. Грижата за вас и вашите проекти е от първостепенно значение за нас и се стремим да удовлетворим всяка клиентска нужда.
Споделен Хостинг

Сигурност и Надежност за вашия онлайн проект

В Всички наши сървъри са Linux базирани и предварително инсталирани с най-новите версии на Apache, PHP и Kernel. Това са безплатни приложения, което ни дава възможност да предоставим нашите услуги на най-достъпни цени и да предложим богат избор от безплатни скриптове за нашите клиенти. Друго предимство на операционната система Linux е, че тя позволява различни потребителски модификации. Това дава възможност на нашите администратори и опитни технически гурута да адаптират споделената хостинг инфраструктура към специфичните нужди на нашите клиенти и да прилагат различни вътрешни технологии за сигурност и оптимизации, увеличавайки надеждността, бързината и безопасността на хостинг услугата.
Споделен Хостинг

Резервни Архивирани копия

С нас ще имате резервни архивирани копия ежедневно. Ще сте спокойни,че вашият уебсайт е винаги сигурен и защитен. Възстановяването е бързо и лесно. Без значение какво се е случило и кой го е объркал – проблемът е решен с един клик. Вашата упорита работа го заслужава! Независимо дали уебсайтът е напълно разработен или е в процес на изграждане, ежедневното архивиране може да се окаже жизненоважно за всеки тип онлайн проекти. Докато разработвате вашия проект е изключително важно да имате резервно копие, на което можете да разчитате, в случай, че искате да направите промяна, без да се налага да започвате отначало. В случай че случайно изтриете файлове или промените настройките, ако загубите данни за сайта от компютъра си, всичко, което трябва да направите, е да възстановите най-новото копие и да продължите.

Често задавани въпроси

1Какво е споделен хостинг ?
Споделен хостинг е термин, който често чуваме да се използваза планове за уеб хостинг услуги, при които множество уебсайтове споделят ресурсите на голям уеб сървър. Споделените уеб хостинг планове са по-бюджетни и достъпни,в сравнение с VPS или Наети сървъри.

Те са идеални за малки фирми, блогове и уебсайтове за портфолио. Повечето стартиращи проекти не се нуждаят от нищо повече от споделения уеб хостинг. Препоръчваме да започнете с такъв план, за да харчите пари за ресурси, които не са ви необходими.
2Какво ми дава споделеният хостинг?
Дава ви пространство на сървъра, където можете да съхранявате информация, която е достъпна за вас във всеки един момент. Дава ви възможност да имате собствени имейли с вашето домейн име, да имате сайт, който да е достъпен 24/7, сигурност и защита на данните ви, експертна денонощна поддръжка от най-добрите хостинг експерти.
3Каква е разликата между сайт, хостинг и домейн ?
Името, което хората въвеждат в URL лентата на браузъра е вашият домейн. Уеб хостингът е мястото, където са всички файлове на вашият сайт. Ето един добър пример за сравнение - ако сайтът ви е вашата къща (начинът по който изглежда сайта), то домейнът е нейният адрес (това, което хората ще напишат в браузъра, за да го видят). За да я види някой, трябва да дойде на адреса. А хостингът – той е мястото, където е къщата (мястото, на което е построен сайтът). За да имаш сайт ти трябват домейн име, хостинг и сайт.
4Трябва ли да регистрирам домейн, за да поръчам хостинг ?
За да се възползвате от нашите хостинг услуги, не е необходимо да закупувате домейн. Може да се регистрирате с вече съществуващо домейн име и ние ще ви насочим как да го използвате с хостинга си с нас бързо и лесно. Ако в даден момент решите да го преместите при нас, това също е възможно.Препоръчваме да прехвърлите регистрираните вече домейни при нас и да ги управлявате по-лесно,от едно и също място с хостинг акаунта си.
5Колко бързо ще се активира акаунта ми ?
Веднага щом приключите поръчката си, ще получите информативен email за вашият нов хостинг акаунт и можете да започнете да го използвате мигновено.
6Как да преместя сайта си при вас ?
Нашите опитни експерти, ще преместят сайта ви, като той ще е достъпен през цялото време на трансфера. Напълно безрисково и без секунда прекъсване. Само се свържете с вас след активацията на акаунта или преди това и ние ще се погрижим за всичко останало.